Rákoskerti képviselo - Hatvani Zoltán

2019-es önkormányzati választás

 

Önkormányzati váalsztás 2019

 

 

  1. Hírhozó c. újságban megjelent cikk; 2019. június 24. HÍRHOZÓ

  2. Kerti Levél c. újságban is megjelent cikk - 1 és a 2. oldalon; 2019. július     http://www.hatvanizoltan.hu/doc/kerti_level/KL20193.pdf 

  3. A RÁKOSKERTI KÉPVISELŐ – Hatvani Zoltán nevű facebook oldalon jelent meg 2019. július 23-án a következő bejegyzésem:

    “Köszönöm mindenkinek, aki biztatott és támogatott abban, hogy az elmúlt 13 évben lakóhelyünkért, Rákoskertért dolgozhattam. Volt sok-sok szép sikerünk, de vannak még megoldandó feladatok. A múlt héten Polgármester úr felkért arra, hogy folytassam a munkát és tegnap a helyi Fidesz-KDNP elnöksége és taggyűlése is egyhangúlag támogatta indulásomat, így ma büszkén jelenthetem be, hogy Rákoskert és Szárazhegy (9. számú evk.) képviselő-jelöltje lettem!”

  4. A RÁKOSKERTI KÉPVISELŐ – Hatvani Zoltán nevű facebook oldalon jelent meg 2019. augusztus 6-án a következő bejegyzésem:

    “Korábban büszkén jelentettem be, hogy ismét Rákoskert és Szárazhegy képviselő-jelöltje lettem. Ahhoz, hogy a szavazólapokra felkerüljön a nevem, ahhoz sok-sok helyben lakó támogató aláírására van szükségem. Ezért kérem azokat, akik támogatják az indulásomat, jōjjenek el a Rákoskerti Művelődési Házba augusztus 26-án (hétfőn) 14.00 és 19.00 óra között és írják alá a Választási Bizottság által kiadott aláírásgyűjtő ívet! Várom Önöket!”

 

 

<< Vissza a főoldalra

Keresés