Rákoskerti képviselo - Hatvani Zoltán

Who is Who - A siker világméretű hálózata

 

 

Előszó:

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hübners Who is Who felkeltette az Ön érdeklődését. Átfogó kutatómunkát követően Ausztria vonatkozásában 18 havonta, Németország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Törökország, Románia, és Görögország vonatkozásában pedig évente jelenik meg egy-egy új Who is Who-kiadvány.

A kiadványról kiadványra növekvő rendelési számok mutatják, hogy folyamatos igény van az érdekes személyiségekkel kapcsolatos tájékoztatásra. A kiadványok közvetlenül hozzáférhetővé teszik a közélet különböző területein tevékenykedő személyiségekkel kapcsolatos exkluzív információkat, egyúttal izgalmas és tanulságos betekintést engednek a modern kortörténetbe. Mivel minden vállalt mögött egy ember, azaz egy döntéshozó áll, a kommunikáció szempontjából elengedhetetlen ezeknek a személyes adatoknak az ismerete. Műveink ezáltal megkönnyítik a kapcsolatfelvételt az élet minden területén.´

Természetesen a Who is Who az egész család lexikonja. Mindenki megtudhat belőle valami számára érdekeset olyan emberekről, akikről naponta hallani a televízióban vagy olvasni az újságokban; legyen szó akár művészekről, tudósokról, top-menedzserekről vagy politikusokról. És végső soron a sikeres emberek életútjai példát állítanak az ifjú generáció elé, hiszen képzési lehetőségeket és sikerhez vezető utakat mutatnak be. Biztosak vagyunk benne, hogy a Who is Who hamarosan az Ön számára is nélkülözhetetlen segédeszközzé válik a kommunikációban, és kívánjuk, hogy nagyon sok öröme teljen immár klasszikussá vált kiadványainkban.

Ralph Hübner

Rólam az alábbi  információk és adatok jelentek meg a Who is Who Magyarországon 7. kiadásában:

 

 

 

<< Vissza a fooldalra

Keresés

   

Legfrissebb híreink: