Rákoskerti képviselő - Hatvani Zoltán

Zsákrendelés

 

A zsákrendelés költségmentes!
Ingyenes falevélgyűjtő zsák rendelés a körzetemben élők számára - csak a 9. körzetben lakók részére lehet rendelni.
Itt ellenőrizheti, hogy ehhez a körzethez tartozik-e: körzetem határai
E-mailban fogom visszaigazolni a rendelését. Amennyiben nem kap válaszlevelet 2 napon belül, kérem írjon a hatvani.zoltan@hatvanizoltan.hu mail címemre.

Ismét ingyenes lombzsákosztás

Ismét közeleg az ősz, amikor a lehulló falevelek környezetbarát elszállításában próbál segíteni Rákosmente Önkormányzata. Közismert, hogy közel két éve tilos a zöldhulladék égetése és mára már az is tudott, hogy a kukások csak az FKF emblémás zsákokat szállítják el a porták elől. A közterületen álló fák leveleinek összegyűjtése az ott élők kötelezettsége. Az önkormányzat ezeknek a faleveleknek az elszállításában próbál azzal segíteni, hogy minden ingatlantulajdonosnak ingyen biztosít 8-8 db zsákot. Ezeket a telirakott zsákokat az FKF gépjárművei ingyen elszállítják a kapuk elől. Ahol jár a hétfői "zöld kukásautó", (Rákoskerten, Szárazhegyen mindenhol jár) ott a kommunális szeméttel az FKF nem szállítja el a faleveles zsákokat.
Idén is a kertvárosban élő, oda bejelentett telektulajdonosok a képviselőiktől vehetnek át a zsákot.

Rendelés határideje: 2013. szeptember 30.
Házhozszállítás határideje: 2013. október 13-ig

 

A zsákrendelésre megadott 1 hónap, szeptember 30-án lejárt. A zsákosztás tapasztalatait és statisztikáját hamarosan itt olvashatja.

 

Barátsággal: Hatvani Zoltán

 

 

<< Vissza a főoldalra

Keresés

   

Legfrissebb híreink: