Rákoskerti képviselő - Hatvani Zoltán

Zsákrendelés

 

A zsákrendelés költségmentes!
Ingyenes falevélgyűjtő zsák rendelés a körzetemben élők számára - csak a 9. körzetben lakók részére lehet rendelni.
Itt ellenőrizheti, hogy ehhez a körzethez tartozik-e: körzetem határai
E-mailban fogom visszaigazolni a rendelését. Amennyiben nem kap válaszlevelet 2 napon belül, kérem írjon a hatvani.zoltan@hatvanizoltan.hu mail címemre.

Ismét ingyenes lombzsákosztás

Ismét közeleg az ősz, amikor a lehulló falevelek környezetbarát elszállításában próbál segíteni Rákosmente Önkormányzata. Közismert, hogy közel két éve tilos a zöldhulladék égetése és mára már az is tudott, hogy a kukások csak az FKF emblémás zsákokat szállítják el a porták elől. A közterületen álló fák leveleinek összegyűjtése az ott élők kötelezettsége. Az önkormányzat ezeknek a faleveleknek az elszállításában próbál azzal segíteni, hogy minden ingatlantulajdonosnak ingyen biztosít 8-8 db zsákot. Ezeket a telirakott zsákokat az FKF gépjárművei ingyen elszállítják a kapuk elől.
Idén is a kertvárosban élő, oda bejelentett telektulajdonosok a képviselőiktől vehetnek át a zsákot.

A megrendelés leadásának végső határideje: 2015. október 4.
Házhozszállítás legutolsó napja: 2015. október 18.

A körzetemben élők amennyiben nem rendelik meg a házhozszállítást, mert a kutya széttépi a zsákokat, vagy a szomszéd ellopja azokat, akkor a következők szerint veheti át a nekik járó adagot:
A Rákoskerti Művelődési Házban október 7-én (szerda) 7.45 és 9.15 között, illetve október 8-án (csütörtök) 17.00 és 18.30 között.

Néhány fontos tudnivaló az elmúlt években összegyűlt tapasztalatok alapján:

  • Minden megrendelő és/vagy sorbanállónak jut zsák, ha valaki mást mond, az nem mond igazat.
  • Arra a címre rendeljen zsákot, ahová a lakcímkártyája szerint be van jelentve. Ez leginkább saroktelkeknél szokott problémát okozni.
  • Csak az rendeljen házhozszállítást, akinél a portán, vagy a házon jól látható a házszám. Ha nincs kint a házszám, akkor nem vállalok felelősséget a pontos teljesítésért.
  • Ikerházak esetén 4 db zsák jár, nyolc-lakásos társasházak lakóinak csak 1 db zsákot fogok tudni adni. Akik ezeknél nagyobb lakásszámú társasházakban élnek, ott nem tudok zsákot adni, cask előre egyeztetett megbízottnak. Ez pl. az Ököl utca 4. és 6. számban élőkre vonatkozik.
  • Akik állandó, bejelentett címmel nem rendelkeznek Rákosketen, Szárazhegyen (a lakcímkártya szerint is csak tartózkodási hely van a körzetben) nekik nem tudok emblémás zsákot adni.
  • Saroktelekre a nagyobb közterület miatt nem tudok plusz zsákokat adni.
  • A lakatlan ingatlanra nem jár az ingyenes lombgyűjtő.
  • Akik a megadott határidőig nem vette át a zsákját, vagy nem rendelte meg azok házhozszállítását, ők a megmaradt készlet erejéig, előre egyeztetett időben a házamnál vehetik át a nekik járó zsákot.
A zsákosztást követően csak a megmaradt készlet erejéig tudok lombgyűjtőt adni, ezek előre egyeztetett időben a házamnál átvehetőek.

Kérjük töltse ki a következő mezőket: "Név", "Cím", "E-mail" - előre is köszönjük.
A kitöltendő mezők nagyobb és vastag betűvel szedettek.

 

Igénylő neve :

Cím: Utca :    
Házszám:
E-mail :   
      

Ezek a lombzsákok a Rákoskerti Művelődési Házban térítés ellenében nyitva tartási időben korlátlan számban megvásárolhatóak.

 

<< Vissza a főoldalra

Keresés

   

Legfrissebb híreink: